Expertises Made For Media

Webshop

WEBSHOP

Wel of geen webshop? Welke producten wel en welke niet? Goede afhandeling en vindbaarheid, Made For Media adviseert u bij keuzes en voert voor u uit.

Events

EVENTS

U hebt een stand op een beurs of organiseert een relatiedag…wie zorgt dat alles volledig is en op tijd gereed? Made For Media is uw antwoord, zodat u er op en top bij staat voor uw klanten.

Promotiedrukwerk

PROMOTIEDRUKWERK

Flyers, advertenties, visitekaartjes…noem het en wij regelen het, van a tot z. Als het doel bekend is, verzorgen wij de rest. Uiteraard gebeurt dit niet zonder uw finale “go”, u behoudt de regie.

SEO en SEA

GOOGLE: SEO & SEA

U wilt beter gevonden worden in Google maar u weet niet hoe. Wij zorgen dat basisvoorwaarden in orde zijn. Google Adwords, keywords of teksten: u geeft aan wat u wilt verbeteren, wij zorgen ervoor.

E-mailmarketing

 E-MAILMARKETING

Een nieuwsbrief, een e-mailing of een handtekening voor in uw e-mails, Made For Media zorgt ervoor, incidenteel of met regelmaat. Aan u de keuze.

Content marketing

CONTENT MARKETING

Made For Media kan al uw teksten verzorgen. U investeert in een korte briefing, wij schrijven uw verhaal en zorgen desgewenst voor distributie via de juiste kanalen.

Promotie op de winkelvoer

OP DE WINKELVLOER

Op zoek naar idee├źn voor displays en promotie-materiaal voor op de balie of voor een pakkende actie op de winkelvloer? Wij denken met u mee en voeren uit, van begin tot eind.

Social media

SOCIAL MEDIA

Facebook, Twitter…  hoe pakt u het aan? En, nog belangrijker, hoe zorgt u voor regelmaat? Made For Mediadenkt mee en ontzorgt. U blijft social en actueel zonder moeite.

Direct mailings

DIRECT MAILINGS

Een pakkende mailing naar uw klanten, een uitnodiging voor een event, u vertelt wat u wilt overbrengen, wij doen de rest!

MADE for media gaat voor blije klanten

LAST BUT NOT LEAST

Made For Media gaat voor blije klanten. Wij zijn pas tevreden als u vindt dat uw marketing op orde is zonder dat het u moeite kost. U bent ontzorgd!