Over Made for Media

HELDER, PROFESSIONEEL & DOELGERICHT´╗┐

Made for Media ontzorgt MKB-bedrijven en ZZP-ers op het gebied van marketing. Of eenvoudiger gezegd: ik regel het voor u. Made for Media is er voor bedrijven die groot genoeg zijn voor professionele marketing, maar te klein zijn om hiervoor eigen personeel aan te nemen. Met oog voor u en uw onderneming bied ik u maatwerk in marketing(communicatie), afgestemd op uw vraagstuk. Of het nu gaat om online of offline communicatie, voor elke situatie krijgt u een passende oplossing:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Made-for-Media-voor-Dik-interieur.png
Uitgevoerde opdracht voor Dik Interieur (flyer)

Made for Media wordt gerund door mij, Debby Jansen. Met meer dan 25 jaar ervaring in het marketingvak kan u breed ondersteunen: van strategie tot executie. Ik ben resultaat- en klantgericht en zet mijn kennis en ervaring graag in om uw vraagstuk op de beste mogelijke wijze op te lossen, bekeken vanuit verschillende invalshoeken.

Meer weten over mijn ervaring? Bekijk dan mijn profiel op LinkedIn. Ik zie uw uitnodiging graag tegemoet en adviseer u graag vrijblijvend over een mogelijke aanpak.

Uitgevoerde opdracht voor Studio Basic (huisstijl inclusief visitekaartje)