De expertises van Made for Media

Als online marketing manager van het eerste uur heb ik vele ontwikkelingen op digitaal vlak van dichtbij meegemaakt, zowel aan media- als aan klantzijde. Ik ben tijdens mijn loopbaan onderdeel geweest van de transitie van een traditionele mediawereld naar een crossmediale wereld. Hierdoor ben ik van vele on- en offline markten thuis. Ik ben als marketing- en communicatieprofessional breed inzetbaar.

Wat anderen over mij zeggen:
“Debby heeft ervaring met offline en online marketing, branding en communicatie in de breedste zin van het woord, wat haar in staat stelt om snel en efficiënt te schakelen en optimaal resultaat te behalen.”

Mocht je met mij willen samenwerken dan verken ik graag in een kennismakingsgesprek of mijn expertises passen bij jouw opdracht. Ik heb, mocht dit nodig zijn, toegang tot een groot netwerk van specialisten met diepgaande kennis. Hoe dan ook: als ik een opdracht aanneem, dan zorg ik ervoor dat deze tot een goed einde wordt gebracht.

Strategie

Een strategisch kader, een marktanalyse of een trendscan? Made for Media kan het voor je verzorgen. Als ervaren strategisch marketeer met NIMA C op zak kan ik je helpen de juiste uitgangspunten te formuleren. Ook voor de formulering van een nieuwe strategische richting binnen een specifiek project of voor uw bedrijf en het sparren over een ander commercieel beleid kun je bij mij terecht.

Vindbaarheid (SEO en SEA)

Je wilt groeien met je organisatie of online een nieuw product vermarkten. De vraag is: hoe zorg je voor een vindbare website? En welke kanalen kun je nog meer inzetten om meer kwalitatief verkeer naar je site te krijgen. En waar nodig: te converteren. Ik kan er, samen met experts op dit gebied, voor zorgen dat basisvoorwaarden in orde zijn. Google Ads, keywords of teksten: jij geeft aan wat je wilt verbeteren, ik zorg dat het geregeld wordt.

Content marketing

Met meer dan 17 jaar ervaring bij een groot mediabedrijf ken ik de waarde van content en storytelling. Made for Media kan je helpen bij het opzetten van een content marketing strategie, het inrichten van processen en bij de implementatie. Ook kan ik desgewenst teksten verzorgen. Na jouw investering in een korte briefing schrijf ik jouw verhaal. Tevens kan ik je adviseren over de distributie via verschillende kanalen en dit ook voor je uitvoeren.

Events

Voor de ontwikkeling van een eventconcept, de werving van deelnemers via een campagne of de organisatie van het event zelf kun je bij mij terecht. Ik heb enkele jaren ervaring in events als commercieel aanjager, conceptontwikkelaar en als leidinggevende van het campagneteam. Maar ook als je uitgenodigd bent als spreker op een event kan ik je helpen bij het verzorgen van een goede verhaallijn en een strakke presentatie.

Campagnemanagement

Je hebt iemand nodig om je campagneteam te leiden? Of om als vertegenwoordiger van het klantbelang een rol te vervullen binnen dat team? Ik ben in beiden ervaring: zowel in B2B als B2C markten en zowel in ATL als BTL campagnes. Ik handel met oog voor de onderliggende doelstellingen en de expertise van andere medewerkers in het campagneteam. Ik heb er plezier in belangen te verenigen en samen tot een succesvolle campagne te komen. De definitie van succesvol bepalen we samen.

Website

Een goede online ‘presence’ begint vaak bij een website. Het is belangrijk dat jouw website je bedrijf goed presenteert; het vertegenwoordigt de waarden waar het bedrijf voor staat, het legt de producten of diensten begrijpelijk uit. Als digital marketeer van het eerste uur met ervaring op het gebied van migraties, design en content ben ik de aangewezen persoon om je hierbij te helpen.

Social media

Facebook, Instagram, TikTok of een ander social kanaal …  hoe pak je dat aan? En nog belangrijker, hoe zorg je voor regelmaat? En voor het juiste bericht op het juiste moment? Made for Media denkt met je mee, kan je adviseren en ontzorgt. Je blijft social en actueel zonder moeite; als losstaand kanaal of als onderdeel van een bredere (media)strategie.

Webshop

Wel of geen webshop? Welke producten wel en welke niet? Goede afhandeling en vindbaarheid: Made for Media adviseert je bij keuzes en voert voor je uit. Met ervaring in een e-commercebedrijf weet ik wat er nodig is om jouw online winkel tot een succes te maken. Veel van mijn expertises komen hierbij van pas. Ook voor ideeën voor promotie bij de balie of op de winkelvloer kan ik met je meedenken. De afstemming met bijvoorbeeld drukkers kan ik voor je verzorgen. Als het doel bekend is, verzorgt Made for Media de rest. Uiteraard gebeurt dit niet zonder jouw finale “go”, jij behoudt de regie.

E-mailmarketing

Een nieuwsbrief, een e-mailing of een handtekening voor in uw e-mails; Made for Media kan dit eenmalig of met regelmaat voor je regelen. Ook voor het inrichten van processen, het nadenken over hoe e-mail onderdeel kan worden van je content strategie of het bepalen van een redactionele formule kun je bij mij terecht.

Direct mailings

Een pakkende mailing naar jouw klanten, een uitnodiging voor een event, jij vertelt wat je wilt overbrengen, ik doe de rest! De kracht van een fysieke mailing is groot. Het kan jouw campagne of event net de boost geven die het nodig heeft.

Presentaties

Voor een heldere verhaallijn, bijzondere presentatie in powerpoint of de visualisering van bijvoorbeeld je strategie kun je bij mij terecht. Met ruime ervaring op strategisch niveau weet ik wat er nodig is om jouw verhaal goed voor het voetlicht te brengen.

Last but not least

Made for Media gaat voor blije klanten. Ik ben pas tevreden als jij dat bent. Ik loop ’the extra mile’ mocht dat nodig zijn. Je bent ontzorgd! 

Wat anderen over mij zeggen:
“Kansen in de markt spot Debby feilloos en kan ze vertalen naar een strategische en heldere visie. Ze is erg sterk in het ontwikkelen van concepten. Ze is creatief, energiek en daadkrachtig. Een combinatie van competenties die haar tot een doeltreffende marketeer maakt.”