Jouw marketing stap voor stap efficiënt geregeld

Nieuwe relaties vinden en bestaande relaties binden, dat is waar het in de kern vaak om draait bij marketing(communicatie). Zeer waarschijnlijk is dit ook het geval bij jouw onderneming. Maar wat is er nodig om dit nog beter, efficiënter of juist anders te doen vanuit de behoefte die erachter ligt? Made for Media helpt je daarbij.

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek

Een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Hierbij gaat het om de zakelijke kant; om vragen als: wat is het beoogde resultaat? Wie zijn belangrijke stakeholders? Hoe communiceren we met elkaar? Naast de zakelijke kant is ook de persoonlijke kant belangrijk. Pas ik als persoon binnen de organisatie? Ga ik jullie, los van de inhoud, het plezier en de stijl brengen die jullie nodig hebben? Voor een goed resultaat is een goed gevoel over zowel het zakelijke als het persoonlijke aspect belangrijk.

Wat anderen over mij zeggen:
“Debby is in mijn ogen een zeer complete marketeer en een fijne, inspirerende collega om mee te werken. Debby heeft ruime ervaring met zowel offline als online marketing en deinst niet terug voor uitdagingen.”

Made for Media:

  • analyseert het vraagstuk en inventariseert de mogelijkheden
  • bepaalt samen met jou stap voor stap de aanpak
  • kiest, in overleg en met oog voor het beoogde resultaat, de route passend bij jouw vraagstuk
  • inventariseert en implementeert, zonder dat het jouw moeite kost
  • rapporteert over de voortgang en stuurt bij waar nodig

Kies je voor een samenwerking met mij, dan kun je rekenen op korte lijnen, weloverwogen daadkracht en heldere afspraken.

Meer weten of kennismaken? Neem dan contact met mij op.

Wat anderen over mij zeggen:
“Debby is één van de meest gedreven professionals die ik ken. Keihard werken aan kwaliteit en altijd op zoek naar creatieve oplossingen. Met haar hart op de juiste plaats, altijd op zoek naar het maximaal haalbare. Binnen de projecten en bij de mensen met wie zij werkte.”